Educatief Speelgoed

Gratis levering vanaf €35 NL en €50 BE

Vertrouwde levering met DHL

Niet goed? Geld terug!

14 dagen de tijd om de producten retour op te sturen

Goedkoop & Kwaliteit

We leveren goedkoop en kwaliteit educatief speelgoed

Snelle levering zowel Nederland als België

Alle bestellingen zijn binnen 1-2 werkdagen bezorgd

Een kind stapelt vier blokken op elkaar bouwspeelgoed
Kind met babyspeelgoed in haar hand
Een kind die met creatief speelgoed aan het schilderen is
Een foto van een speelgoed trein
Een baby maakt een puzzel
Een kind dat zit te lezen
Korting voor educatief speelgoed

Aanbevolen producten

Educatief speelgoed voor ieder kind!

Educatieve-speelgoed.nl is gespecialiseerd in het verkoop van educatief speelgoed (leerzaam speelgoed).
Educatief speelgoed is speciaal ontworpen om de vaardigheden van kinderen te bevorderen tijdens de opgroei.
Vaardigheden als cognitieve, sociale en motorische vaardigheden kunnen enorm worden bevorderd met behulp van educatief speelgoed.

De combinatie leren & plezier is enorm belangrijk bij kinderen. De jeugd is de basis van elk kind en plezier maken hoort er bij! Wij zijn er van overtuigd dat leren en plezier maken al vroeg kan beginnen. Dit kan door middel van educatieve speelgoed. Hierdoor krijgen kinderen de kans om zich al te ontwikkelen op vroege leeftijd.

Al het speelgoed is speciaal geselecteerd.  Het staat voor de combinatie  leren en plezier. Die combinatie vinden wij enorm belangrijk. Ons assortiment bestaat uit honderden producten die tientallen vaardigheden bevorderen. Het speelgoed is opgedeeld in verschillende leeftijdcategoriën en soorten. Hierdoor is er iets voor elk kind.

Alle verschillende leeftijden hebben andere benodigdheden tijdens de ontwikkeling. Tijdens de selectie is hierop gelet, zodat de geselecteerde leeftijd goed wordt benaderd en het ervoor zorgt dat de verbetering van vaardigheden maximaal is. Bij elke leeftijdscategorie wordt nog eens goed uitgelegd welke vaardigheden belangrijk zijn. Ook onze blog geeft informatie over onderzoeken, waar we ook onze speelgoed door selecteren. Hierdoor kunt u als ouder of leerkracht beter inzicht krijgen van de effecten van speelgoed.

Leerzaam speelgoed foto van jongetje dat rent door het bos

Leerzaam speelgoed

Leren en plezier hebben is zeer belangrijk tijdens de ontwikkeling van ieder kind! Elke ouder wilt dat haar kind de mogelijkheid heeft om zich compleet te ontwikkelen. Maar hoe kan educatieve speelgoed hierbij helpen? En wat voor educatief speelgoed is het best voor uw kind?

Educatieve speelgoed kan worden beschreven onder meerdere termen zoals educatief speelgoed, leerzaam speelgoed of spelen en leren. Speelgoed dat speciaal is ontworpen om een set van vaardigheden te verbeteren.

Kinderen leren door ervaring. Deze ervaring wordt verbeterd wanneer kinderen in contact komen met educatief speelgoed. Dit soort speelgoed bevorderd de zintuigen, die worden gebruikt bij het spelen. Tijdens het verbeteren van de zintuigen, ontwikkeld het kind zich enkele belangrijke eigenschappen en vaardigheden zoals inzicht, probleemoplossend denkend, creativiteit, flexibiliteit, argumenten formuleren, intellectuele nieuwsgierigheid, time management, rekenen, taal, spelling en plannen.

Educatief speelgoed valt in te delen in paar soorten . Deze soorten stimuleren elk een andere groep vaardigheden en eigenschappen. Elk kind kan zich vinden in een soort speelgoed, waarin ze zich kunnen ontwikkelen. Deze ontwikkelingen zullen voordelen bieden in de verre toekomst.

Like onze Facebook: https://www.facebook.com/educatievespeelgoed/
Volg onze Instagram: https://www.instagram.com/educatieve_speelgoed/
Volg onze Twitter: https://twitter.com/educatieve